Lohmannfoto Fotograf i VordingborgnnnnInformation & Betingelser

Der aftales individuelle priser med mig, for hver fotosseion.

Under enhver fotosession vil der blive taget så mange billeder som jeg føler nødvendigt. Ud af dem, vælger jeg så de bedste som til sidst vil matche det ønskede antal billeder. Uanset antal billeder jeg tager, er prisen stadig den samme, ifølge den aftale vi har lavet på forhånd. Jeg sørger altid for at kvaliteten af min fotosession er 100% i orden og har altid tilfredse kunder.

Levering: Digitalt: enten via. internet download eller på CD/DVD via. postforsendelse eller personligt møde. Du får både billederne i fuld størrelse, samt små versioner til f.eks. internet brug, hvis det ønskes. Digital levering er altid inkluderet i prisen. Der går højst en uge fra billederne er taget, men som regel kun et par dage, til du får dem.

Kvalitet: Alle billeder du får udleveret vil blive retoucheret og farvejusteret for bedste resultat. Professionel foto fremkaldelse.

Rettigheder: Du kan under ingen omstændigheder få rå-filerne (raw) udleveret, da disse er mit endegyldige bevis for at jeg har taget billederne. Du får dog altid billederne i Jpeg i fuld format, så du har dem til senere brug.

Location: Jeg benytter eget fotostudie, men tager også billeder i naturlige omgivelser. F.eks. dit eget hjem, udendørs, offentlige steder eller på min adresse. Location er helt op til dig eller din virksomhed. Undtagen ved produktfotografering, skal du eller din virksomhed sørge for levering af disse til mig, enten ved postforsendelse/bud eller personligt møde.Til produktbilleder opsætter jeg store mat-hvide baggrunde samt belysning med softbokse. Jeg har også optagerborde (lysbord) samt andet, så jeg kan lave særdeles flotte produktbilleder. Hvis det ønskes kan jeg skære produktet ud i Photoshop så baggrunden frit kan skiftes.

Betaling: Skal altid ske senest direkte efter fotograferingen er færdig, enten kontant eller via. bankoverførsel, medmindre der foreligger speciel aftale

Fotograf Klaus Lohmann www.lohmannfoto.dk mail: lohmannfoto@gmail.com tlf. 22402454